Etiketter

Barn (14) Bøker (1) Drømmer (1) Ferie (11) Hellas (1) Hverdag (11) inspirasjon (74) Interiør (64) Livet (6) Lykke (7) Mat (4) Oppskrifter (3) Sommer (3)

søndag 6. januar 2013

På tide å ønske godt nytt år!

God søndag kveld!

Det har vært utrolig lite blogging på meg i det siste,  men heller mye annet. Så må vel starte å ønske godt nytt år, og alt godt for det nye året.  Håper julen har vært fin, og at alle har kost seg.

Her har dagene gått i slow motion, og vi har kost oss. Når det gjelder nyttårsforsetter har jeg faktisk endel i år. Så det er bare å holde seg i strikken og jobbe med de. Det går i hvordan hverdagene mine skal være: Stresse mindre, leve i nuet og være tilstede i alle små og store hendelser, mer spontanitet og mindre A4 liv... Ja, så 2013, here I come;)

Hehe....vi får se da, når det har gått litt tid;)

Når det gjelder jobbfronten har Paul Anders og jeg fem prosjekter gående, og det er mer i vente. Så har troa på at 2013 blir et spennende år.

Nå er det snart kvelden her, men deler noen  bilder fra gangen vår. Her er det nemlig nyttårsforsetter for hele familien, i allefall en fin familieregel:
Jula er ute av huset her, og jeg synes at det er like deilig vært eneste år å hive jula ut. Jeg starter tidlig i desember og koser meg med juleforberedelser, men når nyttårsaften har vært er jeg LEI!!!! Da er det godt å få inn litt andre farger, selvom noen engler og hjerter får bli;)

Ha en god natt,


4 kommentarer:

 1. Godt NyttÅr til deg også,akkurat som deg starter jeg med mange gode tanker og forsetter....man kan jo i det minste prøve,det er ikke så mye som skal til og det kan vi
  nok klare både du og jeg og vi to:-)
  Ser frem til et spennende nytt interiørår!
  Toveklem:-)

  SvarSlett
 2. Godt nytt år Tove! Ja, det er sant...Viktig å prøve og gjøre noen endringer, og mest av alt ha trua på at man klarer det;) Alt går, går det ikke så går det også;)
  Vi krysser fingrene for et supert 2013....

  Klem Mari

  SvarSlett
 3. Godt nyttår! Og takk for julekort. Alltid like koselig å se bilder av de herlige jentene deres. "Skiltet" med leverreglene, er det fra Kremmerhuset?

  Klem Anja

  SvarSlett
 4. Godt nytt år Anja! Takk det samme, moro å se hvor store og flotte de blir;) Skiltet kjøpte jeg på Bohus for noen mnd siden;) Greit å bli mint på en gang i blandt...

  Ha en fin kveld,

  Klem..

  SvarSlett