Etiketter

Barn (14) Bøker (1) Drømmer (1) Ferie (11) Hellas (1) Hverdag (11) inspirasjon (74) Interiør (64) Livet (6) Lykke (7) Mat (4) Oppskrifter (3) Sommer (3)

tirsdag 29. januar 2013

De 4 hovedtrendene slik de var utstilt på messen.

God tirsdag morgen!

Jeg skrev i forrige uke om at PEJ setter 4 trender hver sessong. Denne gangen er det Flow,Charter Chic, Land art og Art Utopia som gjelder. Hvilke liker du best?

Det som slår meg hver gang det er snakk om trender, så er jo egentlig alt lov. Greia er vel bare å finne sin stil, hva man selv liker. Så havner man innenfor uansett.

Enten er man på flow, kanskje på Land Art, eller kanskje en kombinasjon. Jeg tenker i allefall at trend eller ikke trend- finn din stil og dine egne trender som gjør at du koser deg i ditt hjem.


Flow- feminint og ensfarget i grenselandet mellom et organisk og teknologisk formspråk. stikkord for stilen er transparente og semitransparente materialer, stoffelige og visuelle effekter, ensfargede overflater og digitale mønstre.


Charter Chic- en nostalgisk reise inspirert av det bekymringsløse 60-tallet. Stikkord for stilen er psykedeliske og geometriske mønstre, retroprint, striper og farger. aplikasjoner og broderier.


Art Utopia- enkelt og kunstferdig inspirert av renessansens tidsalder. stkkord er enkelhet,metalleffekter,draperinger,diskrete ornamenter.

Land Art-rustikke detaljer kombinert med sarte og romantiske blomstermønster.. stikkord for stilen er værbitte detaljer, slitasjelook og hullmønster, blomsterapplikasjoner og botaniske retro-mønster.

Fikk du noe intrykk av hva du liker, og hvilke av de 4 trendene du liker best? Jeg selv liker nok litt herfra og litt derfra, men måtte jeg velge ville det nok blitt Flow.

Ha en fin tirsdag,
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar