Etiketter

Barn (14) Bøker (1) Drømmer (1) Ferie (11) Hellas (1) Hverdag (11) inspirasjon (74) Interiør (64) Livet (6) Lykke (7) Mat (4) Oppskrifter (3) Sommer (3)

fredag 11. januar 2013

For å kunne ha glede av blomstene lenger...

God fredag morgen!

På søndag hadde vi venner på lunsj og da klippet jeg av stilken på rosene. Disse rosene så ut til at de snart skulle takke for seg alikevel. I stedet for gav jeg de nytt liv i glassbollen min. Det er det absolutt siste røde som er igjen i huset etter julen, men de røde rosene får bli noen dager til:)

Og denne engelen er vel strengt tatt julepynt, men vi trenger vel engler året rundt, så hun blir nok heller ikke pakket ned enda;)
Til lunsj serverte vi fiskesuppe. Ingen ting er så godt som en god hjemmelaget fiskesuppe sånn etter jul med ribbe, pinnekjøtt og kaker. Vi lager stort sett all mat på slump, og smaker til underveis. Vil du prøve deg på suppa og lurer på hvor mye du trenger av hver skal jeg forsøke å svare etter beste evne. Suppa er i allefall super god;)
Bon apetitt og lykke til dersom du prøver deg på suppa- Sunt og godt;) Nå bærer det avsted til fjells her i gården. Ha en fin helg alle sammen...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar