Etiketter

Barn (14) Bøker (1) Drømmer (1) Ferie (11) Hellas (1) Hverdag (11) inspirasjon (74) Interiør (64) Livet (6) Lykke (7) Mat (4) Oppskrifter (3) Sommer (3)

mandag 14. januar 2013

Kontor inspirasjon

God mandags morgen!

Mandag, ny dag og nye uke. Har helgen vært fin? Her har vi kost oss på fjellet med aking, ski og slalom i deilig blå himmel og sol. Så er absolutt fulladet for ny uke;)

Når vi reiser på hytta har det blitt tradisjon med raklett på fredag. Er egentlig imot slike vaner, men når det gjelder raklett er det helt greit. Det er jo toppen av kos, ingen forberedelser og alle lager den maten enn selv vil.

Denne gangen fikk jeg en ny favoritt. Nemlig lamme indrefillet som stekte på toppen av platen, deilig chevre i skuffen under, med mintgele som tilbehør. For ikke å glemme det røde i glasset.... mmmm får vann i munnen;) Dette bør testes!

Vel, dette skal jo ikke handle om mat og det gode liv, men kontor. Det er jo viktig at kontoret ditt ser innbydende og koselig ut. Man bruker jo tross alt endel tid der. Så her har jeg hjulpet til med litt innredningshjelp på et ellers identitetsløst kontor. 

Det spørs helt på lommeboken om man ender opp der eller der, men en kombinasjon av ikea med noen dyre elementer kan man få et fint resultat. 

Og hvorfor ikke tørre å male veggene med litt farge? På kontoret skal man få energi, kreativitet og man skal trives der. Foreslo derfor noen grånyanser og både den lyse og mørke eubergine fra Fargerike.

Dobbeltklikk på moodboardsene for å se de større....

Ha en strålende dag videre!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar