Etiketter

Barn (14) Bøker (1) Drømmer (1) Ferie (11) Hellas (1) Hverdag (11) inspirasjon (74) Interiør (64) Livet (6) Lykke (7) Mat (4) Oppskrifter (3) Sommer (3)

torsdag 31. januar 2013

Optimist of Norway

Jeg klarte ikke unngå og stoppe for Optimist of Norway da de hadde stand på Lillestrøm. Noen nydelige kjoler i lyse blått med hvitt forklekjole fristet enhver som har små jenter i hus. Som huset på prerien- kjole for dere som husker den;)

Det var en  hyggelig og imøtekommende dame som fortalte iherdig om de fantastiske produktene. De solgte sengetepper, håndklær, morgenkåper, puter og klær...og alt var laget av bambus.

Det er et norskt design hvor hovedmateriale er bambus pga kvalitet, funksjonalitet og komfort Bambus har unike egenskaper:

Naturlig antibakteriell
Pustende, kjølende, varmeregulerende
Forhindrer ubehagelig lukt
UV beskyttende
Allergivennelig
Antistatisk
Slitesterk
Absorberer fugtihet
Økologisk og miljøvennelig.

Legger ved noen bilder av barneklærne, men vil du se mer kan du gå inn på:
http://www.optimistofnorway.no/hjem


 


Jeg har nettopp kommet hjem etter to travle dager med jobb og møter, og med stor glede kan jeg se at utrolig mange har vært innom bloggen min de siste dagene. Det setter jeg stor pris på, og velkommen til nye medlemmer;) Har ennå litt å gå på til jeg bikker 100 medlemmer, men da trekkes premie som lovt tidligere. Så spre det glade budskap. Her kan du se gaven:

Ønsker dere en fin torsdagskveld,
2 kommentarer:

 1. Om jeg husker Huset på prærien ja.. Fulgte med på den;) Husker jeg misunte det lange flotte håret til jentene.. Nydelige forklekjoler! Ønsker meg det til Maia!

  Klem Anja

  SvarSlett
 2. Å ja, den serien var så nydelig. Må innrømme at det ikke er mange årene siden jeg så serien på ny, og synes det er like nydelig...kom til og med tårer. Er litt lettrørt da;)

  Nå er det siste innspurt på uka før det blir helg. Deilig!! Ha en super helg Anja,

  Klem mari

  SvarSlett