Etiketter

Barn (14) Bøker (1) Drømmer (1) Ferie (11) Hellas (1) Hverdag (11) inspirasjon (74) Interiør (64) Livet (6) Lykke (7) Mat (4) Oppskrifter (3) Sommer (3)

mandag 26. november 2012

Kos & inspirasjon i Sandefjord


God mandag!

Hatt en fin helg? Her har det vært jentekveld på fredag og veldig hyggelig middag på lørdag. Innekos på dagtid, men ingen blogging. Så tenkte jeg skulle dele litt inspirasjon fra min dag i Sandefjord forrige uke. Det startert med deilig lunsj forran peisen på SMAK, som er lunsjvarianten til Solvold. Deilig mat, og koselig atmosfære i gode stoler;)



MITT HJEM  var en butikk for enhver. De selger varer fra bla. By Nord, Firm living, Ygg & Lyng,Holmegaard, Palma og Norhern Lighting. Så jeg fant i allefall masse fint. På bildet under får dere en liten smakebit. Vil du se mer, så har de en fin hjemmeside og nettbutikk: http://www.mitthjem.as





Julebutikken over alle julebutikker er helt klart Stabbursbua på Mørk. Her bugner det av møbler, lamper, pynt og nips. De har nettbutikk, men jeg vil heller anbefale et besøk. Om ikke du har julestemning fra før, får du det i allefall etter et besøk i Stabburet. Er du ikke glad i den traisjonelle røde julen, har de den klassiske hvite også;)





Andre butikker å besøke når du er i Sandefjord er Tinnies Hus. De har butikk i Tønsberg også, og der får du stoffer, møbler og pynt. Så jeg har både spisebord og stoler, to bokskap og endel Riviera Maison nips derfra;)




Ellers så var jeg innom MIKE & MOLLY for første gang. En veldig fin butikk med klær og interiør. Jeg kjøpte en utrolig smart sak- My Drap servietter og bordbrikker på rull. De inneholder 100 % bomull og kan både vaskes og gjenbrukes. Smart;)

Nå går jakten videre. Har rundet nettet et par ganger i dag føler jeg. Har nemlig en hytte og to hus jeg søker etter passende møbler til;)

 Ha en fin dag,


torsdag 22. november 2012

By Nord- dansk design

Klarte ikke helt å gi meg, så legger ved litt inspirasjon fra By Nord også. Det er Dansk design og bruker naturen som inspirasjon. Er egentlig litt i tråden med Rue Verte interiør som jeg viste i sta.

Det går i dyr og natur trykk, keramikk og glass. Masse fint;)

Bildene nedenfor er fra hjemmesiden til By Nord. Ta en titt å se: http://bynord.com så kan du se en fin video hvor du forstår inspirasjonen deres;)


Okey, nå går bussen min snart- nok for i dag....:)

Rue Verte i Kjøbenhavn...

Rue Verte er en butikk å besøke når du er i Kjøbenhavn. De har en utrolig flott interiørbutikk, men du kan også få deg nye fine klær i dansk design i etasjen over. Samtidig kan du sette deg ned å nyte en frisk smoothie eller en god kaffe i kafeen der. Så denne butikken er et must hver gang jeg er i Kjøbenhavn. Og skal sant sies har jeg vel aldri gått tomhendt ut derfra;)

Nå bærer det avsted til Oslo snart. Skal i møte med Paul anders om  noen prosjekter vi har gående. Det morsomme var at en kunde sendte bilder fra Rue Verte og sa at dette var favorittbutikken, så dette oppdraget kan jo bli gøy;)






Vil du se mer av Rue Verte så kan du gå inn her: http://www.rueverte.dk  De har også nettbutikk, så du trenger faktisk ikke dra helt til Kjøben for å handle;) Ha en fin dag i regnet....

tirsdag 20. november 2012

Hva med et slikt bad på fjellhytta?

Kom over dette deilige badet på Pinterest, og her ser dere faktisk en ganske så lik lampe som Kevin Reilly har, bare at det ikke er lampe, men ekte kubbelys. Hadde ikke vært dumt å tre inn i dette rommet etter en kald og våt skitur på vidda? Hm...Drøm;)




Her er det snart håndballtrening for nesten 30 stk. 5, 6 og 7 åringer;) Krevende å holde styr på, men samtidig utrolig inspirerende å se så mange håpefulle, motiverte og ivrige barn.

Ha en strålende tirsdag,


mandag 19. november 2012

Zara Home...shoppingtips;)


Dersom du trenger noe nytt til hus og heim, men ikke orker å farte rundt fra butikk til butikk kan jeg anbefale Zara Home som nettbutikk. Jeg har selv bestilt sengetepper og pynteputer til barna som jeg er fornøyd med. Her er en liten smakebit, og bildene er tatt fra Zaras egen nettside:











Vil du se mer?  Gå inn på  http://www.zarahome.com



Juleinspirasjon

God mandag formiddag!

Hatt en fin helg? Her har jentene og jeg blitt kastet ut i helgen, for her var det guttelag med pinnekjøtt og kortspill fra lørdag til søndag.

Det er mandag og jeg tenkte at jeg skulle lage en liten juleinspirasjon å dele med dere.

Noen liker jo hvit jul, andre liker den tradisjonelle røde, og både sølv og gull gjør ofte et stort inntog i de fleste hjem. Hva liker du?

Kremmerhuset:
Er du glad i hvit jul kan dette skaffes på Kremmerhuset. Der har de kjekke tall som kan festes på kubbelys til advent, enkle fine kalendere i hvitt eller grått, og ikke minst kalenderposene som er ferdig med tall. Så da blir den jobben enklere;)

http://kremmerhuset.no


Riviera Maison:
Så kom jeg over super fin pynt til juletreet på Riviera Maison. Tok med noen fine ting å servere mat og drikke på også.

http://www.rivieramaison.com

H&M Home:

H&M Home har også endel pynt til jul for en rimelig penge. Her plukket jeg ut toner i gull, sølv og champagne. Veldig fine og dekorative serviett ringer synes jeg.



Zara Home:


De siste bildene er fra Zara Home. De har faktisk masse fint, og også dersom du er ute etter sengetepper og pynteputer også;)
Det var det jeg fikk tid til nå, men kommer tilbake til mer shoppingtips når det gjelder rød jul også. Ha en fin dag,










fredag 16. november 2012

Kevin Reilly... lamper for den kresne.

Det er fredag og snart helg. Jeg klokker ut fra hjemmekontoret mitt nå om litt. Ser for meg gullrekka, biff og rødvin forran peisen i kveld-deilig;)

Tenkte bare jeg skulle dele litt inspirasjon til lamper. Paul Anders som jeg samarbeider med har en forkjærlighet til disse lampene her, og det skjønner jeg jo godt. Mange av lampene ser ut som kubbelys, men det er faktisk lamper med pærer. Så disse lampene passer ypperlig over stilfulle spisestuer, men også like så godt over rustikke kjøkkenbord eller i laftede hytter.

Dette er jo virkelig design, og koster jo deretter. Jeg har sett at blandt annet Home & Cottage har fått en "etterligning" til en mye snillerer pris, men inneholder da bare brettet og festene. For her må man faktisk bruke ekte kubbelys. Bildene er hentet fra http://www.veranda7.ru/lighting_KReilly.php dersom du vil se eller lese mer.






Ønsker dere en fin fredagskveld!


tirsdag 13. november 2012

Førjulstid og kalenderpakker;)

God tirsdag formiddag!

Kvelden i går ble brukt til førjulskos i mine øyne. Vet at noen synes kalendergaver er stress og mas, men det er noe jeg alltid ser frem til. Ettersom vi har fått Søstrene Grene til Tønsberg nå var handlingen gjort i en fei;) Jeg fant 24x2 gaver på under en time

Så kom kvelden, tv-fri med rolig musikk, te og pepperkaker... og 48 pakker som skulle pakkes inn. Det er kos det;) Og jeg har vel aldri vært ferdig med kalenderen i såå god tid før.

Neste førjulskos her i huset blir julegave laging for oss voksne. Vi har planer om å lage spiselige gaver i år. Alt fra hjemmelaget rød pesto, sild, julegodteri, soltørkede tomater og andre deilige godsaker.

Har du noen gode tips til spiselige gaver?



I år ble det gull, gull og gull;)





Ha en strålende dag!



mandag 12. november 2012

Blogg Butikk


Nå nermer det seg jul, og hva er da bedre enn at jeg kan gjøre førjulstiden din enklere? Her kan du bestille julegaven og jeg pakker den inn i silkepapir og julegavepapir. Sender du meg hvem gaven er til og fra setter jeg på en pen til og fra lapp.

Så det eneste du trenger å gjøre er å sende en mail til meg: marigran@me.com og merke den med Blogg butikk. Så får du levert eller tilsendt gaven klar til å legges under treet. Produktene er fra The moshi. Og det er selvfølgelig begrenset antall.

Kunne det være noe for deg?

De 5 første kundene får 20% på hele kjøpesummen, så velkommen til Maris julehandel;)


En nydelig I pad veske som kan brukes som vanlig veske også. Love it;)


Fantastisk I pad veske i sølv med matchende liten veske eller portemone. I Pad vesken kan fint brukes som vanlig veske også. Den setter prikken over ien  på et casualt antrekk vel som et pyntet:) 



En nydelig og klassisk veske, også denne er laget for I Pad, men har lang lenke og kan like så godt brukes som en pynteveske.


Et tungt og massivt armbånd som pynter opp den lille sorte eller et sort casualt antrekk.


En nydelig liten portemone, veske, sminkepung eller hva du måtte trenge den til.

Et lett gullbelagt armbånd som man surrer rundt armen. Pynter opp et ellers nøytralt plagg;)

Denne mobilholderen har jeg kjøpt selv. Her er det plass til I phone, og penger. Til og med lip glossen får plass..
Så en anvendelig og pen liten veske med lange stropper slik at man kan ha den rundt halsen eller skulderen;)

En fantastisk nydelig gullveske som gjør seg på et sort og enkelt antrekk. Den blir lagt merke til;)



Inspirasjon til ny farge på veggen...

Det er mandag. Ny uke og nye muligheter, og i dag skinner til og med sola;) Jeg er stadig innom Finn og ser på boliger som skal selges, og starter gjerne med de dyreste i Oslo for å drømme seg bort og sluke til seg inspirasjon;)


Det har lenge vært hvitt, hvitt og hvitt, men nå må jeg kaste inn håndkle og si at jeg synes at det er helt nydelig med litt mørke vegger. Gjerne i gråtoner, men også beige og mørke bruntoner. Så her har jeg vært innom Finn igjen og fått litt inspirasjon til fine farger å male og flislegge veggene på;) Noe for deg?



Ha en fin dag i solværet.



DIY tips

Det er snart tid for juleverksted i de tusen hjem. Man kan jo lage så mangt. Hva med en fruktbolle av gamle knapper?

Den lager man akkurat som en pinata. Blåser opp en ballong og limer knappene inntil hverandre. Når limet har tørket skal det være så enkelt at man stikker hull på ballongen, og vips så har man en dekorativ bolle ingen har maken til;)

Eller hva med å lage gryteunderlag, dørmatte eller en løper? Kjøp inn filt, eller bruk noe gammelt du har liggende. skjær til og lim på flate stener du har plukket på stranden eller kjøpt.

Sliter du med sko overalt i gangen? Mal opp noen gamle trekasser i forskjellige farger og lag orden og liv i gangen;)

Dersom du kvier deg for å tapetsere, og synes det er for mye jobb og redd for at du skal bli fort lei tapeten. Kanskje denne rulla med mønster er noe for deg? Har ikke prøvd det selv, men ser jo ganske så fiffig ut;)

Eller hva med å kjøpe simple billige havaianas og pynt med silkebånd og perler. Ingen har like og er perfekte gaver til venninner.

DO IT YOURSELF!!!!!

Lykke til,


søndag 11. november 2012

Deilig avslappende helg på Farris Bad

God søndags kveld!

Nå har det vært en stund siden sist jeg blogget, men helgen har vært datafri og bestått i kun avslapning og kos. Barnefri og spa på Farris Bad. Det har jo vært regn og dårlig vær, så absolutt ikke dumt å ligge inne i et boblebad eller en varm badstu:)

Farris Bad er i utgangspunktet en av favorittene mine når det gjelder Spa steder i Norge, men på lørdag ble det too much! Det bugnet av mennesker og julebordsklare mennesker, så stillesonen var ikke akkurat stille. Så til dere som har planer om en spadag- styr unna lørdag ettermiddag nå før jul;)

Jeg selv skal dit med gourmetklubben om tre uker, men da er vi nok i prate/fest modus alikevel;)

Det ble deilig lunsjbuffet med vin og senere en tre retters med vinpakke. Så nå er vi uthvilte og snart klare for en ny uke:) 

Vi er fornøyd med oppholdet, men ble vel enig om at for den samme summen penger kan man faktisk dra på en tredagers til Juan Les Pinns, storbyferie til Praha el annet sted inkludert alt av kost og losji.

Noen som har en SPA favoritt?





Ha en fin søndagskveld, og gratulerer med dagen til alle pappaer:)



mandag 5. november 2012

Hytteinspirasjon

Dagen i dag har gått med til tråling av google og Finn for å finne litt hytte inspirasjon.  På fredag skal jeg nemlig til Norefjell på befaring på en fjellhytte. En ny hytte som skal innredes fra A til Å. 

Startet hos Slettvoll, og der er jo alt bare nydelig. Dersom man liker Slettvoll-stilen kan det være lurt og starte der for å hente inspirasjon. 

Dersom lommeboken ikke vil eller kan handle der, kan man lett finne etterligninger, look a like og gode erstatninger til en billigere penge i andre butikker, til omtrent samme resultat:) Dobbeltklikk på bilde for å se det større, men legger enkeltbildene ved  også, slik at det blir enklere og se.




























Må innrømme at det klør i fingrene for å sette igang på hytta vår. Det er jo så masse fint der ute;) Godt jeg får utfolde meg gjennom andres prosjekter da, blir billigere det;)  Ha en fin mandags kveld alle sammen!