Etiketter

Barn (14) Bøker (1) Drømmer (1) Ferie (11) Hellas (1) Hverdag (11) inspirasjon (74) Interiør (64) Livet (6) Lykke (7) Mat (4) Oppskrifter (3) Sommer (3)

søndag 11. november 2012

Deilig avslappende helg på Farris Bad

God søndags kveld!

Nå har det vært en stund siden sist jeg blogget, men helgen har vært datafri og bestått i kun avslapning og kos. Barnefri og spa på Farris Bad. Det har jo vært regn og dårlig vær, så absolutt ikke dumt å ligge inne i et boblebad eller en varm badstu:)

Farris Bad er i utgangspunktet en av favorittene mine når det gjelder Spa steder i Norge, men på lørdag ble det too much! Det bugnet av mennesker og julebordsklare mennesker, så stillesonen var ikke akkurat stille. Så til dere som har planer om en spadag- styr unna lørdag ettermiddag nå før jul;)

Jeg selv skal dit med gourmetklubben om tre uker, men da er vi nok i prate/fest modus alikevel;)

Det ble deilig lunsjbuffet med vin og senere en tre retters med vinpakke. Så nå er vi uthvilte og snart klare for en ny uke:) 

Vi er fornøyd med oppholdet, men ble vel enig om at for den samme summen penger kan man faktisk dra på en tredagers til Juan Les Pinns, storbyferie til Praha el annet sted inkludert alt av kost og losji.

Noen som har en SPA favoritt?

Ha en fin søndagskveld, og gratulerer med dagen til alle pappaer:)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar