Etiketter

Barn (14) Bøker (1) Drømmer (1) Ferie (11) Hellas (1) Hverdag (11) inspirasjon (74) Interiør (64) Livet (6) Lykke (7) Mat (4) Oppskrifter (3) Sommer (3)

tirsdag 9. oktober 2012

Shoe Woo i New York

God kveld!

Som veldig mange andre jenter er jeg glad i shopping:) Og i vår var jeg så heldig å dra på jentetur til New York. Etter ett år med selvpålagt innkjøpsstopp av klær lå det til rette for shopping med stor S i New York.

Vi pakket lett, men stort. Altså hadde jeg med den største kofferten, med den største ishockeybaggen inni seg -som selvfølgelig var tom;) 

Resultatet var blandt annet 6 par nye sko, og Shoe Woo var godt delaktig;) Først og fremst syntes jeg at butikken var super fint og stilig innredet. De hadde spraymalt hundrevis av sko og limt de på en søyle midt i butikken. Den store hvite skoen øverst til høyre på bilde var større enn meg og dekorerte den ene veggen. 

Det ble tre par høye heler på meg av merket Nine West til en veldig fin pris, og jeg har hatt masse glede av de allerede:)
Ønsker dere med dette en fortsatt fin tirsdagskveld;) I morgen tidlig går turen til Holt Gård, og jeg skal sammen med fotograf Therese Sjølie ta bilder og lage en artikkel derfra. Blir det et bra produkt skal vi forsøke å selge artikkelen til et egnet interiørmagasin.

Viser dere litt derfra senere....
2 kommentarer:

  1. Oh, how sweet, thank you so much for your lovely comment!!!!! Love that pictures, i have never seen such a great & artful store.......really wonderful!!!

    With love, Jade

    SvarSlett
  2. My pleasure Jade. Keep on with your white beauty blogging;) I will keep following you...:)

    Hugs from Mari

    SvarSlett