Etiketter

Barn (14) Bøker (1) Drømmer (1) Ferie (11) Hellas (1) Hverdag (11) inspirasjon (74) Interiør (64) Livet (6) Lykke (7) Mat (4) Oppskrifter (3) Sommer (3)

torsdag 4. oktober 2012

Shabby, men vakkert...

Jeg er ikke spesielt glad i veldig shabby møbler eller ting. Jeg klarer ikke å ha det i hjemmet mitt i allefall. Overflater kan ikke flasse av eller virke shabby, men alikevel liker jeg å se det hos andre, på kafeer og i interiørblader. I tillegg har jeg en forkjærlighet til gamle flassede dører som man ofte kan se i Hellas. Så med andre ord liker jeg stemningen det skaper, og jeg synes at det kan være vakkert. Bare ikke i mitt hus;)

Så her har jeg funnet endel bilder fra Pinterest som jeg liker. Shabby, men vakkert;) Dobbeltklikk for å se bildet større!
Ønsker dere en fin høstdag!
4 kommentarer:

 1. Jeg bor jo på en gammel gård og liker å kombinere nytt og gammelt, og et lite innslag av shabby....
  Et lite tips hvis du ønsker flere følgere og at andre bloggere skal oppdage deg er å kommentere på deres innlegg på deres blogg. Sånn opplever jeg d ihvertfall. Bare et lite tips. Men d tar jo litt tid. Men jeg gjør som regel d i samme sleng når jeg lager innlegg. Da kommenterer på de bloggene jeg følger på bloggliste mi.
  Klem Bodil

  SvarSlett
 2. Hei Bodil!

  Ja, samme her. Liker å kombinere gammelt og nytt, men fixer ikke når ting flasser og faller fra hverandre her hjemme;) Takk for tips, og ja, er fullt klar over at jeg må inn og kommentere innlegg. Det kommer;) I tillegg har jeg ventet nå to mnd på at Nib skal åpne for nye medlemmer, men de blir jo aldri ferdig med å oppdatere siden sin:(

  Håper dåpen var vellykket og at alt er bra med deg:) Du skal ikke tilfeldigvis være med på VNM i Stavanger i år da?

  Klem Mari

  SvarSlett
 3. HEi og hopp!
  Så kos at du stakk innom bloggen min for da fant jeg din også =D
  Det rosa kaserollesettet har jeg faktisk kjøpt på Extraleker til 149kr =D
  Ha en fin helg

  SvarSlett
 4. Takk for det!

  Da er det jo bare å handle inn et nytt rosa kaserollesett, så takk for svar og god helg til deg også:)

  SvarSlett