Etiketter

Barn (14) Bøker (1) Drømmer (1) Ferie (11) Hellas (1) Hverdag (11) inspirasjon (74) Interiør (64) Livet (6) Lykke (7) Mat (4) Oppskrifter (3) Sommer (3)

onsdag 22. august 2012

Marrakech- et eventyr du bør oppleve!

Noen har etterlyst litt reisetips. Og man kan faktisk nyte godt av Marrakech dersom man er glad i tekstiler. Det er masser av butikker hvor du kan kjøpe fantastiske stoffer i meterpris. For å si det sånn... jeg hadde  ikke bare litt overvekt på vei hjem:)Det er et sant eventyr å gå rundt i Medinaen, og på torvet i Marrakech. Her er det tørka frukt og nøtter i løsvekt.

All slags krydder med de deiligste dufter.

Det er jo nesten kunstverk. 


Det er som å gå 2-300 år tilbake, og det var en fantastisk opplevelse å se hvordan de jobbet og bodde. En uke full av inntrykk, og jentene satt som tente lys til en forandring:)

Elsker det bilde der-fantastiske farger! :)På torget finner du alt fra trollmenn, slangetemmere, tannleger som trekker tenner, jøglere og akrobater. Tusenvis av mennesker samles og du kan oppleve det meste. Skal bare sies-ha barna i bånd!

Ferske deilige oliven, sylta frukt og masse annen deilig mat. Man må jo kose seg her?!

Her er det farger som ligger og venter på at garn  skal dyppes. Fargene er naturlige og produseres  blant annet av planter og mineraler 

Her henger garnet på rad og rekke for å tørke.Vi har bestilt ny tur til Marrakech i vinter, og det er favorittreisemålet til jentene. Man får direktefly med Norwegian for 699 kr, så hva er det å vente med?! Lover dere, det er verdt turen:) Noen som har erfaring med Marokko, evt. andre byer det er verdt å besøke?

Her er en link som er verdt en titt for dere som skal ta turen for å shoppe- Et mekka for interiørfolk;)

http://www.dinside.no/524709/hit-reiser-interiorarkitekten-for-aa-shoppe

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar