Etiketter

Barn (14) Bøker (1) Drømmer (1) Ferie (11) Hellas (1) Hverdag (11) inspirasjon (74) Interiør (64) Livet (6) Lykke (7) Mat (4) Oppskrifter (3) Sommer (3)

mandag 3. desember 2012

Tid for hyttekos...


God mandags kveld!

Det har vært lite blogging på meg i det siste, men det blir bedre tider:) Helgen har gått med til to julebord og mye moro. Siden sist har jeg vært i Hokksund på befaring på en gård som skal pusse opp fire stuer. Så jeg er i full gang med å lete etter passende materialer som gulv, paneler, farger og møbler.

Men i dag er det hytte som står på programmet. Her er det noen colager som skal være til hjelp for å finne ut hva kunden liker og ønsker. 

Nå er det bikram Yoga som står for tur, så 90 minutter med svetting og tøying. Skal bli deilig, og er absolutt noe å anbefale for dere som ikke har prøvd;)

Ha en super kveld, 4 kommentarer:

 1. Å for noen lekre og koslige moodboards du har satt sammen,kan nesten se for meg resultatet.Perfekt til hytter.Du er jammen flink :)
  Toveklem)

  SvarSlett
 2. Tusen takk Tove, det var hyggelig;) Får håpe at det faller i smak hos kunden også da:) Nå gjelder det jo å plukke ut de tingene som faller i smak, justere litt og til slutt få til et bra resultat;)

  Ønsker deg en god natt, klem Mari

  SvarSlett
 3. Hei Mari!

  Sen kommentar fra ei jente som ikke får sove.. Fine bilder du viser. Jeg elsker daybed'n fra Slettvoll, bare synd den er å dyr. Jeg så en daybed inne på tomines hjem bloggen, den var også veldig fin. Hadde passet fint i mors stille hjørne;) Tenkte høre med henne om hn kan skaffe den.

  Klem Anja

  SvarSlett
 4. Hei Anja!

  Elsker daybed med masse puter, og passer jo alltid inn synes nå jeg:) Det er mange fine, TM design har en fin ja, men også Living har en fin til en mye snillere pris enn Slettvold;)

  Ha en fin dag,

  Klem Mari

  SvarSlett