Etiketter

Barn (14) Bøker (1) Drømmer (1) Ferie (11) Hellas (1) Hverdag (11) inspirasjon (74) Interiør (64) Livet (6) Lykke (7) Mat (4) Oppskrifter (3) Sommer (3)

tirsdag 25. desember 2012

GOD JUL!!!!

God kveld og god jul i stua!

Først av alt vil jeg beklage for lite blogging i førjulstida, har fått høre det for å si det sånn;) Men dagene har virkelig ikke strukket til, og jeg har ikke hatt nok timer i døgnet. Så da ble det bloggen som fikk lide.

Det var en førjulstid med masse jobbing, pynting i heimen, 80 julekort som skulle skrives, førjulskonsert, sosialiteter av alle slag, julegaveshopping og kakebakst... Så  har ikke rørt macen på en stund for å si det sånn.

Startet på lørdag med julekonsert med Sandefjord storband og Kåre Conradi. Da kom julestemningen snikende med masse deilig julemusikk. Og utover kom Haddie Njie og overrasket oss med fantastisk sang og tilstedeværelse. Hun er bare den vakreste!!!

Lille julaften klokken åtte som alltid var familien samlet hos mor og far til ribbemiddag. En fantastisk koselig tradisjon med en kveld uten forventninger dagen før dagen.


Tradisjonen hjemme hos mamma er å pynte med et langt speil midt på bordet. speilet har slipte kanter og pyntes med glassengler, glassnisser og krystall lysestaker. denne tradisjonen vil hun føre videre, så i år kom hun opp med et nytt, langt speil til meg. Så neste år blir det speil på bordet julaften her i huset også.

Et glassjuletre som speiler seg i speilet. Også koselig å lage små og lave blomsterdekorasjoner slik at alle ser alle rundt bordet.Så kom julaften og den feiret vi hos bror. Som seg hør og bør var også speilet på plass midt på bordet også her. Da sto pinnekjøtt med tilbehør på menyen. Favoritten over alle favoritter;) Deler noen bilder fra julebordet der også:

Pyntet elegant og pent i sølv og hvitt. Pga mine dårlig fotokunnskaper blir ikke bildene helt opptimale, men det skal bli bedre....lover! Må bli et fotokurs snart;)

Julestemning med julepyntet hus og pinnekjøttlukten som brer seg. Da er det julaften;)


Super fin lykt fra Stabbursbua i Larvik.


Vi fikk servert en fantastisk deilig kake til dessert. En marrengsbunn toppet med hjemmelaget daimis og friske bringebær. Må innrømme at det ble tre stykker på meg, og det selv etter overspising av pinnekjøtt. Hm...men det er jo jul bare en gang i året eller hva?;)

Så kom nissen, etterlengtet og høyt ønsket. De var snare med å finne fanget og syntes det var stor stas:)


Lysfat på sallongbordet med julekuler, friske blomster, lykter av forskjellig slag skapte en koselig stemning.
Nå er det natta her, og vi er pakket og klare til å reise til fjells i morgen. En uke på hytta nå skal bli super deilig. Blir nok ikke mye blogging da heller, for da skal jeg endelig få lest litt bøker. 

Ha en fortsatt koselig romjul,Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar