Etiketter

Barn (14) Bøker (1) Drømmer (1) Ferie (11) Hellas (1) Hverdag (11) inspirasjon (74) Interiør (64) Livet (6) Lykke (7) Mat (4) Oppskrifter (3) Sommer (3)

lørdag 16. februar 2013

Nye eventyr...

God kveld!

Da blir det omsider litt blogging igjen:) Uka i Marrakech har vært helt super, og det blir garantert ikke siste gangen vi besøker denne byen. Dar Nanka var et fantastisk sted å bo, og kan anbefales på det varmeste. Et fantastisk koselig ektepar fra Belgia som drev stedet, og alle de ansatte var bare helt fantastiske. De var der for oss og gjorde oppholdet helt opptimalt.

De hadde seks rom og 4 små hus man kunne leie. Det var eget fantastisk SPA og tennisbane, nydelig olivetrehage hvor frokosten ble servert og ellers en stue og rom som var en drøm innredningsmesssig. Det var konen i huset som hadde dekorert i en salig blanding av Fransk og Marokkansk stil.

Dagene gikk med til frotsing av deilig mat. Ungene var i ekstase over den søte frokosten som besto i pannekaker, sjokoladepålegg og syltetøy;) 
Så ble det noen timer ved bassenget før en treretters lunsj ble inntatt. Så ble det stort sett en kjøretur med nye opplevelser. Atlasfjellene med dens natur var helt fantastisk, kamelriding i fjellene, eselriding ved en innsjø, besøkte snødekte Atlasfjell på 2700 meter hvor heisen i skianlegget var esler med kurver på hver side til skiene:)

Ellers er Marrakech by en opplevelse i seg selv. Med yrende liv, lukter, musikk, krydder, trollmenn, slangetemmere og tanntrekkere i sann forening. Det bør bare oppleves.

Legger ved noen interiørbilder fra Dar Nanka hvor vi bodde, og det er absolutt et flott sted å bo for en forholdsvis rimelig penge.
Dette var noen bilder fra Dar Nanka hvor vi bodde, og legger ved noen detaljbilder til slutt. Husfruen kunne virkelig gjøre hvert rom, hver krik og krok til en fornøyelse for en interiørinteressert. Prikken over ien og  det lille ekstra var det i bøtter og spann;) Legger ved noen små bilder til slutt, hvor grønn er hovedfargen.
Kommer med flere bilder i morgen, men nå er det snart natta her. Ha en god natt,

1 kommentar:

  1. Fantastisk!Dit vil jeg!!!!
    Og så typisk belgisk interiør da,herlig herlig :)
    Toveklem :)

    SvarSlett