Etiketter

Barn (14) Bøker (1) Drømmer (1) Ferie (11) Hellas (1) Hverdag (11) inspirasjon (74) Interiør (64) Livet (6) Lykke (7) Mat (4) Oppskrifter (3) Sommer (3)

tirsdag 26. februar 2013

God tirsdag formiddag!

Mer inspirasjon fra Artwood, Timothy Oulton og Halo Asia. Herlig herskapelig, men samtidig lunt og koselig. Vil du se mer kan du gå inn på Timothy Oulton og  HaloAsia

Jobben min om dagen er å finne de rette møblene og nips til både en restaurant, noen hus og en hytte. Dermed blir det en del såkalt "tråling" av internett etter de rette tingene. Da kommer jeg jo innom mye forskjellig, og disse bildene her får jeg ikke bruk for i denne omgang, men forhåpentligvis en annen gang. 

Synes iallefall  at stilen er nydelig og gjennomført i sitt rette element;)  Min aller største drøm er tross alt å kjøpe en vingård i Italia, Frankrike eller Spania. Innrede og pusse opp et lite slott og drive gjestegiveri med få rom og fantastisk service i vakre omgivelser... Hm.....DRØM!!!!!

Ja ja, det sies jo: DRØM DITT LIV LEV DIN DRØM


Så hvem vet, en vakker dag...;)Nei, nå har jeg sittet forran macen siden 0900 uten å bevege meg. På tide med litt lunsj og en pust i bakken. Og forhåpentligvis rekker jeg en luftetur før jentene skal hentes fra barnehagen. Synes dagene bare flyr avgårde jeg... vips er abeidsdagen over!

Ha en fortsatt fin dag,Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar