Etiketter

Barn (14) Bøker (1) Drømmer (1) Ferie (11) Hellas (1) Hverdag (11) inspirasjon (74) Interiør (64) Livet (6) Lykke (7) Mat (4) Oppskrifter (3) Sommer (3)

mandag 5. november 2012

Hytteinspirasjon til fjells...

Dette er mine favoritter fra det som ligger for salg på Finn for øyeblikket. Det som går igjen er de fine behandlede laftede veggene. Det går som oftest i grå eller bruntone, og min favoritt er desidert grått. super fint;)

Får håpe dette kan være til inspirasjon for dere som skal bygge eller innrede en hytte på fjellet. Det er lurt å finne bilder du liker og lage deg en colage som du henger opp og ser på titt og ofte. Da finner du fort ut hva du blir glad i, og hva du blir fort lei. Det samme gjelder tapeter. Min erfaring er at man ikke bør gå i butikken og velge en tapet etter å ha sett den en gang.

Man må se en tapet hver dag i noen uker, og har man flere valgmuligheter ser man at den ene etter den andre går i søpla ettersom dagene går, men noen blir du bare mer og mer glad i;)


2 kommentarer:

  1. Hei!så fin blogg du har,masse inspirasjon!:-)
    Jeg skulle gjerne hatt fargekoden og merke på Beiarn som en brukt på denne hytta i stua og gangen og gjerne hvilke fliser som er i gangen??
    Bygger hytte selv:-)

    SvarSlett
  2. FArgen på de to øverste bildene:-)

    SvarSlett