Etiketter

Barn (14) Bøker (1) Drømmer (1) Ferie (11) Hellas (1) Hverdag (11) inspirasjon (74) Interiør (64) Livet (6) Lykke (7) Mat (4) Oppskrifter (3) Sommer (3)

lørdag 22. september 2012

Maleprosjekt på kjøkkenet...

Da er det en uke til alle fronter på kjøkkenet blir hentet og skal males. Kjøkkenet i seg selv er jeg godt fornøyd med, men helt siden vi flyttet inn for halvannet år siden har jeg irritert meg over fargen. Den skal liksom være hvit, men blir nesten gul mot alle de hvite tak og vegger.

Så nå er spørsmålet hvilken farge jeg skal gå for. Jeg vil at den skal være lys, men ha noe beige, brunt i seg. Jeg har derfor hengt opp de ulike nyansene og fargene jeg har likt på en skapdør på kjøkkenet, og ser på fargene i alle lysforhold gjennom dagen.

Tar gjerne imot fargetips og meninger, og her er utvalget:
Jeg har et par favoritter her, men det forandrer seg litt utifra hvordan lyset er, så kom gjerne med synspunkter;)

5 kommentarer:

 1. Ikke lett å velge farge,prøvene er så små. Jeg har også lenge gått å tenkt på å male kjøkkenet, vårt er mørkt og jeg vil ha det lyst, men jeg har ikke turd å sette i gang, redd det blir stygt om jeg maler selv. Du sier du skal sende ditt vekk, spraymaler de det da, er det kostbart?

  SvarSlett
 2. Hei!
  Ja, det er helt klart ikke enkelt, men nå sitter jeg igjen med en lapp. Den nederst til høyre som heter Tudor. Så nå tenkte jeg å kjøpe et lite spann og prøve på en planke slik at det er lettere å se hvordan fargen blir. Neste uke blir det å skru ned alle fronter og levere de til en lakkerer. Jeg hadde heller ikke våget meg med penselen på kjøkkeninnredningen. Kjøkkenet er bare 4 år gammelt, og ville vært kjedelig om jeg hadde ødelagt det med mine penselstrøk. Litt usikker på hva prisen blir, det er pris per dør/seksjon samt at en maler må komme å male hyller og lister som er fastmontert. så det blir en pris i tillegg. Kan sende deg prisen på mail når jeg vet:)

  Gleder meg til å slippe dennne gulhvite fargen! Resultatet skal jeg legge ut, så kanskje du får inspirasjon til å hoppe ut i det du også;)

  SvarSlett
 3. Sjekket det opp nå, blir ca 700 kr pr skap:)

  SvarSlett
 4. Hei, Mari. Hvis du trenger å male såne ting, så du kan gjøre det på "Huseby" fabrikk på Våle, eller Skalevold "dørog vindu" fabrikk.Ellers er malere som bruker sprøyter for å male,med pensel du får aldri (nesten :)god resultat. Lykke til med prosjekten :): Hilsen Marius

  SvarSlett
 5. Hei Marius!
  Tusen takk
  Kjøkkenet blir levert til Hengsrød lakkering i Våle på mandag;) Så ingen penselstrøk nei;)Men takk for tipset!

  Fortsatt god helg;)

  SvarSlett